Beste leden,

Een paar weken geleden waren wij zeer hoopvol en positief gestemd dat wij op woensdag 7 oktober a.s. onze Algemene Vergadering en ledenbijeenkomst in De Kuip op een veilige en prettige manier zouden kunnen organiseren. Volledig volgens de richtlijnen van het RIVM zouden wij elkaar na al die maanden online vergaderen weer fysiek kunnen ontmoeten.

Het zal u niet ontgaan zijn dat de actuele situatie een zorgelijke opleving laat zien van het aantal Corona besmettingen en dat er aan onze regio het predicaat code rood is ‘toegekend’.

In het belang van de gezondheid van onze leden hebben wij wederom moeten besluiten dat onze aanstaande Algemene Vergadering en Ledenbijeenkomst niet plaats kan vinden!

Wij betreuren dit zeer, want op woensdag 7 oktober a.s. hadden wij graag met elkaar nog eens terug gekeken naar het jaar 2019, onze bestuurlijke formaliteiten doorlopen en de aftrap willen geven voor het najaar. Helaas laat de huidige situatie als gevolg van Covid-19 dit nog steeds niet toe.

Volgens onze statuten dienen wij als bestuur tijdens de jaarlijkse Algemene Vergadering een aantal zaken formeel af te handelen. Dat betreft o.a. de goedkeuring voor decharge van de bestuursleden, de goedkeuring van de jaarrekening 2018 en 2019 en tevens de begroting voor 2020.

Door de uitzonderlijke omstandigheden willen wij u vragen uw goedkeuring te verlenen deze formele afhandeling te verschuiven naar 2021?

Indien wij van u via secretariaat@bze-forwarders.com géén reactie ontvangen, beschouwen wij dit als uw akkoord. Indien u niet hiermee kunt instemmen, verzoeken wij u dit kenbaar te maken middels een email aan dit email adres.

Wij staan te popelen om zodra het kan, de draad weer op te pakken. Tot nader order gaat onze geplande Ledenbijeenkomst op woensdag 2 december a.s. gewoon door.

Voor onze speciale Ledenbijeenkomst in De Kuip is het in ieder geval onze intentie elkaar in het vroege voorjaar van 2021 op deze mooie Rotterdamse locatie te ontmoeten. Via onze nieuwsbrieven en website zullen wij u van een nieuwe datum op de hoogte houden.

Ik spreek de hoop uit dat wij elkaar snel weer kunnen treffen. Blijft u tot die tijd gezond en optimistisch.

Namens het bestuur,

Don van Riel
Voorzitter


AGENDA 2020

Woensdag 2 december a.s. van 18.00 tot 22.00 uur
Najaars-ledenbijeenkomst in het Wingshotel bij Rotterdam The Hague Airport