Onze BZE-netwerkbijeenkomst bij "The Sailor" van Watersportvereniging Aegir gelegen aan de Bergse Voorplas in Rotterdam-Hillegersberg, was een groot succes!


Beste leden,

Een 20tig tal BZE leden waren op de heerlijke zomeravond van 29 juni jl. op deze bijzonder mooie en rustgevende locatie aanwezig om met elkaar te netwerken. De bijzonder drukke expeditie werkzaamheden konden even worden losgelaten. Met de sloep “de Hollander” werden de gasten rondgevaren over de Bergse Voor- en Achterplas. Aan boord werden de wetenswaardigheden van de Bergse Plassen verteld. Er werd gevaren langs Nederlandse beroemdheden en dat allemaal onder het genot van een hapje en een koel drankje. Terug aan de wal kon men aansluitend genieten van de door gastheer Martin van Biene van "The Sailor" en zijn team goed verzorgde BBQ. Gedurende de avond waren er zelfs leden die van gelegenheid gebruik maakten te Suppen.

Met dank aan de Gemeente Rotterdam, die het de BZE mogelijk maakte ontheffing te krijgen te parkeren op het terrein vlakbij de ingang van de Watersportvereniging. Met dank ook aan ons lid Avi Tzubara en onze secretaresse Sabine Quirein voor de enthousiaste organisatie van dit gezellige evenement. Op zo’n prachtige locatie, met heerlijk zonnig zomerweer was het genieten! De ontspannen en tevreden mensen gaven ondergetekende een goed gevoel. “ Daar doen we het voor” was de conclusie en voldaan ging ieder zijn weg naar huis.

Wij wensen u allemaal een hele fijne vakantieperiode toe.

Met vriendelijke zomergroeten,

Don van Riel
voorzitter