Rouwkaart Bruijne Dhr J de DP2

Ons heeft het verdrietige bericht bereikt dat erelid en voormalig secretaris Hans de Bruijne op donderdag 16 november 2022 op 81 jarige leeftijd overleden is.
In Memoriam


Als ik een overlijdensbericht per post of per e-mail ontvang, word ik altijd stil.

Hans de Bruijne, om te beginnen privé; bijzonder trots op zijn echtgenote en twee zoons en in de afgelopen jaren zeker ook een zeer trotse opa.

Een BZE-erelid, waarvan je mag zeggen, dat Hans eigenlijk tot 2017 niet alleen het gezicht van, maar dè BZE was! Hans heeft in verband met zijn leeftijd zelfs de statuten moeten veranderen om hem en de vereniging de mogelijkheid te geven zo lang mogelijk door te gaan.

Als dank en waardering voor het vele werk en omdat Hans dit achteraf ook erg fijn vond, heeft ondergetekende er in 2013 persoonlijk voor gezorgd dat Hans bevorderd is tot ridder. In april 2014 heeft Hans, mede voor zijn inzet bij BZE de koninklijke onderscheiding “Ridder in de Orde van Oranje-Nassau” gekregen. Hij was daar met recht erg trots op.

Iedereen zal Hans op zijn of haar manier herinneren en missen. Het organiseren van de vele bijeenkomsten, het persoonlijke contact met een ieder en zoveel mooie herinneringen meer.

Wij nemen afscheid van iemand, die meer was dan een bestuurder van BZE!

Ons medeleven en onze gedachten zijn bij echtgenote Ank, zonen Jos en Mark, familie en overige nabestaanden. In deze moeilijke tijd en bij het verwerken van dit grote verlies wensen wij hen veel sterkte en kracht toe.

Wij zullen Hans zeer missen.

In liefdevolle herinnering,

Don van Riel
voorzitter

De heer drs. J. de Bruijne (1941 - 2022)

In 2006 benoemd in de Orde van Oranje Nassau. Voor zijn verdiensten in 2014 benoemd tot Ridder. Als secretaris en lid van het dagelijks bestuur van BZE verrichte hij naast zijn gewone werk ook werkzaamheden op het gebied van communicatie, bracht hij mensen bij elkaar zodat ze van elkaar kunnen leren. Hans was vele jaren bijzonder actief bij diverse Stichtingen en liefdadigheidsorganisaties.